O Nama

Stomatološka ordinacija SVETI SAVA ima dugogodišnju tradiciju. Naš tim sa velikim iskustvom, uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od svog osnivanja 2003 god. Veliki broj pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju. Ordinacija SVETI SAVA svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na timskom radu, visokokvalitetnim materijalima, digitalnoj tehnologiji, primeni tvrdih lasera i savremenom pristupu.

Ordinacija SVETI SAVA , 2016. godine ,prerasta u  LASER IMPLANT CENTAR ĆIRIĆ.

Ordinacija radi svakog radnog dana ,termini se zakazuju i svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba.

NAŠ TIM

dr Aleksandar Ćirić

dr Aleksandar Ćirić

spec. oralne hirurgije

Dr Aleksandar Ćirić rođen je 1970.god. u Pirotu.Diplomirao je na stomatološkom odseku medicinskog fakulteta u Nišu,2000god.Tokom studiranja bio je Predsednik centra za naučno-istraživački rad studenata na stomatološkom odseku i potpresednik na medicinskom fak. od 1993. do 1998.god.Po završenom stažu 2001.god. zapošljava se u stomatološkoj službi Doma zdravlja Pirot. 2oo4-te godine upisuje Magistarske studije na medicinskom fak.,odsek stomatologija u Nišu, iz oblasti oralne hirurgije.Specijalizaciju iz Oralne hirurgije završava 2008.god. na klinici za stomatologiju u Nišu. Član je sekcije oralnih hirurga I implantologa Srbije. Od 2004.god. član Predsedništva i jedan od osnivača ``Serbian Oral Laser aplication society``.
Predavač po pozivu:
-Promodentis 2006. Novi Sad
-Medicinski fak. Niš ,2006 ;2007. iz oblasti primene Tvrdih lasera u stomatologiji.

dr Vesna Ćirić

dr Vesna Ćirić

spec. dečije i prev. stomatologije

Dr Vesna Ćirić je rođena u Ćupriji,oktobra 1970.god.Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 1998. god. Staž i specijalističke studije iz dečije i preventivne stomatologije završava na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu 2002.godine.Od 2003 do 2011. god. radi paralelno u privatnoj ordinaciji ``Marmil dent`` na Vračaru u Beogradu i Domu zdravlja ``Dr Milutin Ivković`` na Paliluli u Beogradu.Član je specijalističkog tima ordinacije SVETI SAVA je od 2011.god.

dr Svetozar Ćirić - Osnivač

dr Svetozar Ćirić - Osnivač

spec. protetike

dr Svetozar Ćirić rođen je decembra 1941.god. u Pirotu, diplomirao je 1968.god. na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Iste godine se zapošljava u Medicinskom centru-Pirot.Stomatološku protetiku je specijalizirao na univerzitetu u Nišu i Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.Specijalizaciju završava 1979.god.Po završetku specijalizacije postaje nacelnik stomatološke službe a 1990.god. direktor Doma zdravlja medicinskog centra u Pirotu.Nakon nekoliko godina biva imenovan na mesto stručnog rukovodioca stomatološke službe Zdravstvenog centra u Pirotu. Bio je mentor je za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta u Beogradu . Član implantološke sekcije Srbije.Nosilac je priznanja „Zaslužni doktor“medicine i stomatologije za 2000.god. koje mu je dodelilo Srpsko lekarsko društvo-podružnica Pirot.Nakon odlaska u penziju osniva Stomatološku ordinaciju „Sveti Sava“ sa idejom da svoje bogato iskustvo i stručno znanje primeni i u privatnoj praksi. Predsednik je podružnice Pirot,društva za negovanje tradicije oslobodilačkih ratova Srbije do 1918.god.
Predsednik kulturno-umetničkog društva Pirot od 1990.god. do 1995.god.

Dr Petar Sokolović

Dr Petar Sokolović

doktor stomatologije

Dr Petar Sokolović je rodjen u Pirotu 1985. godine.Diplomirao je na stomatološkom odseku Medicinskog fakulteta u Nišu 2011. godine.Posle obavljenog jednogodišnjeg staža u Domu zdravlja Pirot i polaganja državnog stručnog ispita samostalno pokreće stomatološku ordinaciju koja od juna 2018. godine postaje deo Laser Implant Centra Ćirić.

Dragana Kostić

Dragana Kostić

stomatološka sestra

Dragana Kostić je rođena u Pirotu 1991.godine.Srednju medicinsku školu u Zaječaru,smer stomatološka sestra,završava 2010.godine.Nakon završetka srednje škole upisuje Visoku medicinsku školu u Ćupriji na kojoj diplomira 2014.godine.Posle diplomiranja i stažiranja polaže stručne ispite u Pirotu i Beogradu.Član tima Laser Implant Centra Ćirić od 2018.godine.

Dr Ivana Jovanović

Dr Ivana Jovanović

specijalista ortopedije vilica

Dr Ivana Jovanović završila je Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu 1997.Specijalizaciju ortopedije vilica uspešno završava 2003 u Beogradu.Edukaciju iz oblasti fiksnih ortodontskih aparata završila na VMA 2005.godine,
edukaciju tehnike pravog luka u terapiji fiksnim ortodontskim aparatima prof Milačića 2005.godine,kao i napredni kurs tehnike pravog luka.Učesnik brojnih edukacija iz oblasti ortopedije vilica,dijagnostike i raznih tehnika u sprovodjenju terapije fiksnim,mobilnim i funcionalnim ortodontskim aparatima(monoblok,twin blok, M blok).Uvodni kurs Tvidove tehnike doktora Stonera završava 2011.godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.Edukacija iz oblasti korišćenja samoligirajućih breketa u fiksnoj ortodonciji,kao i početni kurs Demon Sistema 2018 god., kao i kurs o terapiji i ortodontskom tretmanu odraslih pacijenata.Deo tima Laser Implant Centra Ćirić od 2018.godine

Galerija Slika